Synergia logo

Новини

Відновлює роботу

Компанія Synergia SE завдяки підтримці R&M Reichle & De-Massari поступово відновлює роботу. Кожен з нас робить вагомий внесок, завдяки якому ми кожного дня все ближче до перемоги та відновлення економіки країни. Ми сильні, бо ми віримо в краще, ми віримо в перемогу!Слава Україні!

Міжнародніа Спеціалізована Виставка E-comps+Digitec '21

Компанія Synergia SE, ексклюзивний дистриб'ютор R&M (Reichle&De-Massari AG) приймала участь у Міжнародній Спеціалізованій Виставці E-comps+Digitec '21, яка відбулася в Міжнародному Виставковому Центрі з 19 по 21 жовтня.

Netscale 48

Представляємо нову універсальну розподільчу платформу від R&M – Netscale 48, яка може використовуватись, як для оптичних, так і для мідних інтерфейсів в одному конструктиві.

Калькулятора Power & Data Cable Separation

R&M пропонує не тільки високоякісні компоненти для побудови Вашої кабельної мережі, а також сервіси та інструменти, що допоможуть Вам у плануванні та проектуванні кабельної мережі.

Технологічні тенденції розвитку та моніторингу кабельної інфраструктури ЦОД від R&M

В презентації будемо розглядати найбільш актуальні технологічні тенденції, на яких R&M фокусує увагу, лінійку рішень R&M високої щільності як для мідного, так і для оптичного середовища передачі даних, а також AIM систему R&MinteliPhy для ефективного управління та моніторингу кабельної інфраструктури.

R&M вебінари

Одним з основних принципів роботи компанія є клієнтоорієнтованість, тому потреби бізнес-партнерів R&M завжди в пріоритеті.
Ось чому, навіть в умовах карантину, ми хочемо, щоб Ви завжди були в курсі новітніх рішень та технологій галузі.
calendar-fullearthmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right